Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχουν εγκαταλείψει τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Έχουν εγκαταλείψει τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρώην σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, επιτίθεται στον Ερλ Σπένσερ για την παραμέληση του τάφου της αδελφής του, στο Άλθορπ (σ.σ. εκεί βρίσκεται και η ιστορική κατοικία της οικογένειας Σπένσερ), στο νησί της λίμνης Νορθαμπτονσάιρ.

Ο Ντάρεν ΜακΓκρέιντι, που μαγείρευε για την Νταϊάνα καθώς και για τη Βασίλισσα, έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες του μνημείου στο Twitter, που απεικονίζουν τον τάφο δίπλα από τη λίμνη να καλύπτεται από φύκια.

Ο σεφ

Ο σεφ

Ο μάγειρας έγραψε στο twitter:

«Είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ότι ο Earl Spencer αδιαφορεί για την τελευταία κατοικία της Νταϊάνα. Σας παρακαλώ, κόψτε αυτά τα αγριόχορτα. Αν εγώ είχα ασχοληθεί μαζί της όσο εσείς ασχολείστε τώρα μαζί της, θα με είχαν απολύσει».

Και συνέχισε:

«Σας ικετεύω, καθαρίστε τα χορτάρια στο νησάκι. Αποδείξτε ότι θέλετε να την έχετε εδώ κοντά σας από αγάπη και όχι για το κέρδος» κατηγορώντας τον αδελφό της Νταϊάνα.

Και δεν έμεινε εκεί, το έγραψε και στο προσωπικό του site:

«Αυτό είναι αχούρι, δεν είναι τόπος για μια πριγκίπισσα. Η λίμνη είναι γεμάτη φύκια, τα δένδρα και οι θάμνοι κατακλύζουν τον τάφο, σαν να μην έχουν ποτέ κλαδευτεί. Ακόμη και η μπογιά στο εσωτερικό του μνημείου ήταν σοκαριστική. Όλα έμοιαζαν περισσότερο σαν ένας εγκαταλειμμένος κήπος παρά σαν ένα μνημείο προς τιμήν της πιο φωτογραφημένης γυναίκας στον κόσμο… Δεν ξέρω γιατί εξεπλάγην όταν είδα πόσοι πολλοί άνθρωποι επισκέπτονταν τον μνημείο. Όλοι συμφωνούσαν ότι η πριγκίπισσα είχε ξεχαστεί, ακόμη και εδώ, στο σπίτι της, όπου ζει ο αδελφός της. Αυτός ο αδελφός τον οποίο είχε τόσο παρηγορήσει και βοηθήσει όταν ήταν μικρός, την εποχή που χώρισαν οι γονείς τους».

Ο Ερλ Σπένσερ αρνήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Άλθορπ δήλωσε στο «Sunday Express» ότι οι κηπουροί δυσκολεύονται να κόψουν «τα αγριόχορτα που κατακλύζουν το σημείο, μεγαλώνουν γρήγορα επειδή έκανε πολλή ζέστη φέτος το καλοκαίρι».

Να τονίσουμε ότι, το ακριβές σημείο όπου είναι θαμμένη η Πριγκίπισσα είναι μυστική για λόγους ασφαλείας, και στο Άλθορπ βρίσκεται μόνο το μνημείο! Ο κόσμος πληρώνει 18 λίρες για να επισκεφθεί την κατοικία της οικογένειας Σπένσερ στην έκταση των 14.000 στρεμμάτων, όπου μπορούν να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη της Νταϊάνα στο ειδικά κατασκευασμένο ναό κοντά στο νησί. Κάθε χρόνο έχει χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να υποβάλουν τα σέβη τους.

DIANA1

DIANA2

DIANA3

DIANA4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χάρι-Μέγκαν: Κινδύνευσαν από άγρια καταδίωξη παπαράτσι… ξυπνώντας μνήμες Νταιάνας

Ο πιπεράτος διάλογος Καρόλου-Καμίλας όταν ήταν εραστές: «Θέλω να γίνω το ταμπόν σου»

Βασιλιάς Κάρολος Γ΄: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα οποία κατηγορείται για εμπλοκή

Το ειδύλλιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ ήταν «για τα μάτια του κόσμου»

Οι εντάσεις Χάρι-Μέγκαν με το παλάτι και οι ομοιότητες με το δράμα της Νταϊάνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr