ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Γουάινσταϊν μετά την καταδίκη του για βιασμό

Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Γουάινσταϊν μετά την καταδίκη του για βιασμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν λαμβάνει ιατρική φροντίδα για πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο Bellevue στο Μανχάταν, έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου του, μία ημέρα αφότου δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον καταδίκασε για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού.

Ο Τζούντα Ενγκελμάγερ, ο εκπρόσωπος του Ουάινστιν, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο πελάτης του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Bellevue, το οποίο διαθέτει μονάδα νοσηλείας για φυλακισμένους, αφού οδηγήθηκε εκτός του δικαστηρίου με χειροπέδες.

Εάν δεν έχρηζε ιατρικής φροντίδας, ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ θα είχε μεταφερθεί στη φυλακή Rikers Island της Νέας Υόρκης.

Ο Γουάινσταϊν παρέμεινε στο νοσοκομείο σήμερα για «προληπτικούς λόγους», όπου αναμένεται να τον επισκεφθούν αργότερα οι συνήγοροί του, είπε ο Ενγκελμάγερ.

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν εισήχθη στο Bellevue, αφού ένιωσε πόνους στο στήθος, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ.

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, ο Άρθρου Έινταλα, ένας από τους δικηγόρους του Γουάινσταϊν, περιέγραψε την αντίδραση του πελάτη του:

«Είμαι αθώος. Είμαι αθώος. Πώς μπορεί αυτό να συμβεί στην Αμερική;».

Η ακροαματική διαδικασία για την ποινή του έχει οριστεί για την 11η Μαρτίου. Ο δικηγόρος του σκοπεύει να ασκήσει έφεση.

Ο Γουάινσταϊν βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 25 χρόνια για σεξουαλική επίθεση.

Επιπλέον, καταδικάστηκε για βιασμό, μια κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης έως τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απόλυτο επικοινωνιακό σκοτάδι: Η Τεχεράνη διατάζει τα κρατικά δίκτυα να αποκρύψουν τις απευθείας συγκρούσεις με τις ΗΠΑ

Απεγκλωβισμός ελληνικού σούπερ τάνκερ – Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επανεκκινεί την Επιχείρηση «Project Freedom» για την καθοδήγηση πλοίων στα Στενά του Ορμούζ

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέρριψε αμερικανικό drone MQ-9 και έβαλε εναντίον μαχητικού F-35

Το Ιράν απειλεί το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ο Τραμπ θα μνημονεύεται σε κάθε διοργάνωση»

Μήνυμα Χαμενεΐ: «Καμία αραβική χώρα του Κόλπου δεν θα αποτελέσει ασφαλές καταφύγιο για τις αμερικανικές βάσεις»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr