Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις για Τζόνι Ντεπ: Το μεσημεριανό του ήταν ουίσκι και κοκαΐνη

Αποκαλύψεις για Τζόνι Ντεπ: Το μεσημεριανό του ήταν ουίσκι και κοκαΐνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κοκαΐνη, Ναρκωτικά, Τζόνι Ντεπ,

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος στην πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ κατά της εφημερίδας Sun που συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα την Τετάρτη στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο δύο φωτογραφίες που είχε τραβήξει η ίδια, όπου καταγράφεται το ένοχο παρελθόν του Ντεπ με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, στη διάρκεια του γάμου τους.

Μια εικόνα που τραβήχτηκε το 2013 στη 1.37 τα ξημερώματα στο σπίτι της Άμπερ Χερντ στο Λος Άντζελες δείχνει ένα γυάλινο τραπέζι, διάσπαρτο από ποτήρια με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Ενώ στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο 57χρονος Αμερικανός σταρ πεσμένος στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του, ημιλιπόθυμος από τις καταχρήσεις.

Επιπλέον οι δικαστές άκουσαν ότι:

ο Ντεπ επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του σε ιδιωτικό αεροπλάνο, ενώ την κατηγόρησε ότι έκανε σεξ με τον Τζέιμς Φράνκο στο σετ της ταινίας The Adderall Diaries το 2014.

Η επίθεση φέρεται να συνέβη όταν ο Ντεπ πήρε μαζί «κοκαΐνη, μισό μπουκάλι ουίσκι, βότκα και Red Bull και δύο μπουκάλια σαμπάνιας».

Ο δικηγόρος της εφημερίδας The Sun ρώτησε επίσης για τους ισχυρισμούς της Χερντ ότι ο Ντεπ και ο Μέριλιν Μάνσον πήγαν την κόρη του στο σχολείο και μετά συνέχισαν για ένα 24ωρο πάρτι κοκαΐνης.

Ο Ντεπ παραδέχτηκε ότι είχε αστειευτεί όταν έβαλε το σκυλί της Χερντ στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά αρνήθηκε ότι κρατούσε το μικροσκοπικό Yorkshire terrier της, τον Pistol έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να το τρομάξει ουρλιάζοντας.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι χτύπησε την πρώην σύζυγό του τρεις φορές αφού γέλασε με το περίφημο τατουάζ του «Wino Forever», για την πρώην αγαπημένη του Γουινόνα Ράιντερ.

Η Χερντ έγραψε ένα mail που δεν το έστειλε ποτέ στον Ντεπ, όπου ανέφερε ότι η ζωή μαζί του ήταν σαν να ζει με τους Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: Συλληφθέντες για εμπόριο ναρκωτικών στέλνονται στο μέτωπο της Ουκρανίας

Γερμανία: «Περνάει» από τη Βουλή το ν/σ για τη νομιμοποίηση της κατοχής και καλλιέργειας κάνναβης

Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: 48χρονος σκότωσε με σφυρί 50χρονο στο διαμέρισμα που τον φιλοξενούσε

Wall Street Journal: Ο Έλον Μασκ κάνει LSD, κοκαΐνη, Ecstasy, μανιτάρια και κεταμίνη

Η Ιορδανία βομβάρδισε αποθήκες ναρκωτικών στη Συρία – Μάχες με ναρκέμπορους στα σύνορα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr