ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κάιλι Τζένερ, influencer, επιχειρηματίας και μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, έγινε η γυναίκα με τους περισσότερους ακολούθους παγκοσμίως στο Instagram, συγκεντρώνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 300 και πλέον εκατομμυρίων follower.
Ο λογαριασμός της είχε σήμερα το πρωί 301 εκατομμύρια follower, πίσω από τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο (389 εκατομμύρια) και τον πρωταθλητή όλων των κατηγοριών, τον ίδιο τον επίσημο λογαριασμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης (460 εκατομμύρια).
Η 24χρονη Τζένερ έγινε διάσημη με τις εμφανίσεις της στο τηλεριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», στο πλευρό, μεταξύ άλλων, των ετεροθαλών αδελφών της Κόρτνεϊ, Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν.
Στη συνέχεια, ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών Kylie Cosmetics.























































