ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιάννης Πουλόπουλος: Πωλείται 2,5 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του στην Άνοιξη

Γιάννης Πουλόπουλος: Πωλείται 2,5 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του στην Άνοιξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι κληρονόμοι του Γιάννη Πουλόπουλου, η σύζυδος και η κόρη του, πωλούν το ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο» του αείμνηστου τραγουδοποιού στην Άνοιξη έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Αυτό αποκάλυψε ο μεσίτης Γιάννης Ρεβύθης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σήμερα Πέμπτη 25/9, αναφέροντας ότι η διαδικασία πώλησης βρίσκεται σε εξέλιξη, με δύο ενδιαφερόμενους αγοραστές να συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.

Το «Ουράνιο Τόξο» ανήκει πλέον στη σύζυγο και την κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Εδώ και δύο χρόνια έχουμε αναλάβει αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο που ήταν ιδιοκτησία του Γιάννη Πουλόπουλου και τώρα το κληρονόμησαν η σύζυγος και η κόρη του αείμνηστου τραγουδοποιού.

»Η αρχική τιμή πώλησης είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η οικογένεια θα διαπραγματευτεί με έναν σοβαρό αγοραστή που θα ενδιαφερθεί», είπε ο μεσίτης.

Ο ίδιος τόνισε πως το ακίνητο προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης, όπως μετατροπή σε εκπαιδευτήριο, οίκο ευγηρίας ή επαγγελματικό χώρο.

«Η θέση του είναι στρατηγική, είναι πολύ κοντά στη συνέχεια της Λεωφόρου Κηφισίας και πολύ κοντά στην Εθνική Οδό», είπε χαρακτηριστικά.

Το ιστορικό ξενοδοχείο, όπως το χαρακτήρισε ο μεσίτης, βρισκόταν στην κατοχή του Γιάννη Πουλόπουλου για πολλά χρόνια.

Ο ίδιος το λειτούργησε αρχικά, αλλά όπως ανέφερε ο κ. Ρεβύθης, «κάποια στιγμή κουράστηκε», με αποτέλεσμα να το εκμισθώσει σε επιχειρηματία. Τα τελευταία χρόνια, η μονάδα παραμένει κλειστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το Allwyn Care στον Πειραιά

Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο

Ασπρόπυργος: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες για να τους κλέψουν το πυροσβεστικό όχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr