ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάκης Γαβαλάς,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη εκ νέου ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας, Λάκης Γαβαλάς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 5 ετών, για χρέη προς το Δημόσιο.
Η σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία έγινε από άνδρες της Ασφάλειας μπροστά από το κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι. Πρόκειται για την έβδομη σύλληψή του μέσα σε τρία χρόνια για τον ίδιο λόγο.
Η σύλληψη του Λάκη Γαβαλά έχει ήδη προκαλέσει τηλεοπτικούς τριγμούς. Οι υπεύθυνοι του Dancing with the Stars αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει να κάνει κάποιον διακανονισμό ώστε να αποφύγει τη φυλάκιση κι αν θα μπορέσει να είναι παρόν στο σόου την Κυριακή στο οποίο συμμετέχει ως κριτής.























































