Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Rolling Stones εναντίον 12 ασφαλιστικών εταιριών

Rolling Stones εναντίον 12 ασφαλιστικών εταιριών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Rolling Stones, Ασφαλιστικές Εταιρείες,

Αποζημιώσεις ύψους 8 εκατ. λιρών διεκδικούν από 12 ασφαλιστικές εταιρίες οι Rolling Stones, για την οικονομική ζημιά που υπέστησαν λόγω ακύρωσης των συναυλιών τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο της φετινής παγκόσμιας περιοδείας τους «14 On Fire».

Αιτία της ακύρωσης ήταν η αυτοκτονία της συντρόφου του Mick Jagger, της 49χρονης σχεδιάστριας μόδας L’Wren Scott, τον περασμένο Μάρτιο στη Νέα Υόρκη.

Οι Stones μήνυσαν τους ασφαλιστές τους επειδή εκείνοι αρνήθηκαν να τους καταβάλουν αποζημίωση 8 εκατ. λιρών για τη ζημία που υπέστησαν λόγω ακύρωσης των εμφανίσεών τους . Το συγκρότημα υποστήριξε ότι το συμβόλαιο καλύπτει απώλειες που οφείλονται στον «ξαφνικό και απρόβλεπτο […] θάνατο» οποιουδήποτε κατονομαζόμενου προσώπου, συμπεριλαμβανομένης της Scott, και ότι μετά τον θάνατό της ο Jagger διαγνώστηκε με οξεία διαταραχή μετατραυματικού άγχους, εξού και οι γιατροί τού συνέστησαν να απέχει από τις εμφανίσεις για τουλάχιστον 30 μέρες.

Οι ασφαλιστές, από την πλευρά τους, αντέτειναν ότι ο θάνατος της Scott δεν ήταν ξαφνικός ή απρόβλεπτος, ούτε πέρα από τον έλεγχό της, και ότι εύλογα συμπεραίνει κανείς πως η αυτόχειρας έπασχε από ψυχική νόσο η οποία «μπορούσε να ανιχνευτεί ή να επιταχυνθεί από ασθένεια για την οποία έλαβε ή της συνέστησαν ιατρική φροντίδα». Υποστήριξαν επίσης πως ο γιατρός που έβγαλε τη διάγνωση για τον Jagger δεν ήταν ψυχίατρος ούτε τον είδε προσωπικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθούν οι όροι του συμβιβασμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Οδεύουμε προς ένα μοντέλο υποχρεωτικής ασφάλισης της περιουσίας

Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν παροχές – Στήνει «πάρτι» για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές

Νέα χαράτσια: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Τραπεζικός υπάλληλος πούλησε σε κυρία 80 ετών ασφαλιστικό πρόγραμμα διάρκειας 25 ετών (βίντεο)

Ο «κουμπαράς» και η χαμένη εμπιστοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr