Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tα Ελληνικά Πετρέλαια επενδύουν στην εκπαίδευση των νέων

Tα Ελληνικά Πετρέλαια επενδύουν στην εκπαίδευση των νέων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΛΠΕ, Υποτροφίες,

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η απονομή υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, που υλοποιεί ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως χαρακτηριστικά λέγεται από τη διοίκηση της εταιρείας, τα ΕΛ.ΠΕ. συνεχίζουν να επενδύουν στην εκπαίδευση των νέων αλλά και στην επαγγελματική ανέλιξή τους, έχοντας ως γνώμονα την προσφορά και την υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και κυρίως δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά, που αποτελεί το μέλλον της Ελλάδας. Το πρόγραμμα υποτροφιών έχει καθιερωθεί από τον Όμιλο για να επιβραβεύει τους άριστους και ικανούς νέους, που στοχεύουν να εξελίξουν και να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες στον τομέα των επιστημονικών και επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων.

Σε ό,τι αφορά τους επιστημονικούς κλάδους που επιλέγονται, αυτοί είναι οι τομείς Μηχανικής, Οικονομίας και Διοίκησης με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών, καθώς και ο τομέας Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Η τελική αξιολόγηση γίνεται από ανώτατα στελέχη του Ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια ανάμεσα σε πολλούς άριστους υποψηφίους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016, δόθηκαν συνολικά 8 υποτροφίες και όλοι οι υπότροφοι ανεξαιρέτως έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτοί στα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το Warwick, το Berkeley, ETH Zurich, EPFL, TU Delft κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υποτροφίες σε πρόσφυγες, μετανάστες και εκτοπισμένους φοιτητές από την Αμερικανική Πρεσβεία

Τα κοιτάσματα δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης «απελευθερώνουν» την Ευρώπη από τη Ρωσία

Ο Μητσοτάκης αφού «έθαψε» τα κοιτάσματα τώρα «τρέχει» – Η ΕΔΕΥΕΠ θα «ξέρει» σε ένα χρόνο

Στην ExxonMobil για έρευνες τα «οικόπεδα» δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης

Αριστοφάνης Στεφάτος: Εντός διετίας η Ελλάδα μπορεί να αρχίσει γεωτρήσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr