Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ελληνική Protonyx Data Services επεκτείνεται και στην Αφρική

Η ελληνική Protonyx Data Services επεκτείνεται και στην Αφρική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Protonyx Data Services,

Σε μία νέα πρόκληση ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία η ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών bandwidth bonding & optimization, Protonyx Data Services εγκαινιάζοντας μία ακόμα συνεργασία εκτός ελληνικών συνόρων με την ΑΑΚ (AarhusKarlshamn).

Πρόκειται για μία πολυεθνική βιομηχανία, υψηλών προδιαγραφών με διεθνές πελατολόγιο, που δραστηριοποιείται στο τομέα της επεξεργασίας τροφίμων και εδρεύει στη Σουηδία, ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία και μονάδα παραγωγής στην Μπουρκίνα Φάσο (Δυτική Αφρική).

Η ΑΑΚ, που παρέχει τη δυνατότητα χρήσης ελαίων και λιπαρών από λαχανικά σε πληθώρα προϊόντων της διατροφικής αλυσίδας σε διεθνές επίπεδο, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρές τεχνικές δυσκολίες προσβασιμότητας στο Διαδίκτυο καθώς η χώρα –όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικανικής ηπείρου- δεν διαθέτει δίκτυο υψηλών προδιαγραφών.

Η Protonyx Data Services έδωσε τη λύση παρέχοντας το πακέτο “comBOX Hybrid Internet Access”, τόσο για real bonding ενσύρματων και ασύρματων γραμμών, όσο και για transparent failover μεταξύ των γραμμών, για τη μέγιστη διαθεσιμότητα.

Με την εν λόγω υπηρεσία η Protonyx Data Services παρείχε στην ΑAΚ τη δυνατότητα να συνδυάσει διαφορετικές γραμμές τεχνολογίας, ADSL & 3G ενώ παράλληλα αύξησε την ταχύτητα καθώς και την αξιοπιστία της πρόσβασης στο Internet και της διασύνδεσης με τα κεντρικά τους γραφεία και τους πελάτες της διεθνώς.

Ο βαθμός δυσκολίας του project αλλά και το κύρος ενός ακόμα νέου πελάτη ενισχύουν την αξιοπιστία και παρέχουν για μία ακόμα φορά ψήφο εμπιστοσύνης στην πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία Protonyx Data Services, η οποία ισχυροποιεί τη θέση της στην αγορά παροχής υπηρεσιών εικονικού μισθωμένου κυκλώματος για επαγγελματικές επιχειρήσεις με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Άλλωστε η ελληνική αγορά έχει ήδη δείξει την προτίμηση της στα πακέτα υπηρεσιών comBOX καθώς από το 2010 μεγάλες εταιρείες από όλο το φάσμα της οικονομίας απολαμβάνουν ήδη την υπηρεσία “comBOX Hybrid Internet Access” για real bonding & transparent failover μέσω συνδυασμού γραμμών DSL και 3G / 4G, η οποία έχει αναπτυχθεί και διατίθεται αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις από την Protonyx Data Services, και το δίκτυο συνεργατών της.

Η επίτευξη υψηλών ταχυτήτων τόσο σε download όσο και σε upload και η μεγιστοποίηση του uptime για γρήγορο και αξιόπιστο επαγγελματικό Internet με το μικρότερο δυνατό κόστος διασφαλίζεται αποκλειστικά από την Protonyx Data Services.

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr