Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαρινόπουλος ζήτησε παρέμβαση της ΠΟΜΙΔΑ για τα ενοίκια που χρωστάει

Ο Μαρινόπουλος ζήτησε παρέμβαση της ΠΟΜΙΔΑ για τα ενοίκια που χρωστάει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενοίκιο, Μαρινόπουλος ΑΕ, ΠΟΜΙΔΑ,

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/7/2016 στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, ανάμεσα στο προεδρείο της και τα αρμόδια διοικητικά στελέχη της εταιρίας Μαρινόπουλος A.E., με αντικείμενο την τύχη των μισθωτικών συμβάσεων αναφορικά με ακίνητα όπου και ασκείται η εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας.

Από την πλευρά της ΠΟΜΙΔΑ επισημάνθηκε ότι για πολλές οικογένειες τα μισθώματα των καταστημάτων αυτών αποτελούν τον μοναδικό οικονομικό πόρο τους, γι’ αυτό όπως και οι εκμισθωτές αντιμετωπίζουν με κατανόηση και υπομονή τη σημερινή κατάσταση, έτσι και η εταιρία, σε κάθε κίνηση και συμφωνία που αφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις της, θα πρέπει να λάβει ειδική μέριμνα για την καταβολή των οφειλόμενων μισθωμάτων προς τους εκμισθωτές των καταστημάτων της.

Από την πλευρά της εταιρίας Μαρινόπουλος Α.Ε. τονίστηκε ότι στόχος της είναι να διατηρήσει το πανελλήνιο δίκτυό της, είτε μόνη, είτε σε συνεργασία με άλλους στρατηγικούς εταίρους, ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία της και να αποπληρώσει σταδιακά τις υφιστάμενες οφειλές της προς τους εκμισθωτές των ακινήτων αυτών, παράλληλα με τις νέες.

Για τον σκοπό αυτό η εταιρία, πέρα από τις προσωπικές ενημερωτικές επαφές με τους κατ’ ιδίαν εκμισθωτές των καταστημάτων της, ζήτησε και την παρέμβαση της ΠΟΜΙΔΑ, ώστε να υπάρξει κατανόηση και ολιγόμηνη υπομονή των εκμισθωτών των ακινήτων αυτών, έως ότου ολοκληρωθούν οι εν εξελίξει συνεννοήσεις.

Παράλληλα, ως προς το θέμα της καταβολής των οφειλών της εταιρίας προς τους εκμισθωτές των καταστημάτων, οι εκπρόσωποι της εταιρίας δήλωσαν ότι αυτές θα αποπληρωθούν σταδιακά προς τους εκμισθωτές των ακινήτων αυτών δίχως να μεσολαβήσει κάποια διαγραφή των οφειλόμενων μισθωμάτων.

Τέλος, με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς δήλωσε:

«Ασφαλώς κάθε εκμισθωτής ακινήτου θα ακολουθήσει τις συμβουλές του δικηγόρου του για την προάσπιση των συμφερόντων του. Όμως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όποια λύση προκριθεί τελικά για κάθε μία από τις μισθώσεις αυτές, θα υλοποιηθεί πολύ ταχύτερα και ευχερέστερα αν η εταιρία είναι εν λειτουργία, παρά αν εξαναγκαστεί σε διακοπή εργασιών, με συνέπεια την απώλεια των αδειών λειτουργίας και την απαξίωση των καταστημάτων τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Η Golden Visa οδηγεί «στον αφελληνισμό ολόκληρων περιοχών»

Αυτή είναι η πρόταση της ΠΟΜΙΔΑ για να πέσουν τα ενοίκια των κατοικιών

Ανδρουλάκης: Τροχονόμος ισχυρών συμφερόντων ο Μητσοτάκης – Σε βέρτιγκο ο ΣΥΡΙΖΑ

Η επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας Τουρκίας μένει με τους γονείς της λόγω υψηλών ενοικίων

Airbnb: Στα άκρα η σύγκρουση ξενοδόχων και εταιρειών βραχυχρόνιας μίσθωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr