Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Να μείνουν χωρίς ασφάλιση υγείας κινδυνεύουν 10.000 πελάτες ασφαλιστικής – Ποια είναι

Να μείνουν χωρίς ασφάλιση υγείας κινδυνεύουν 10.000 πελάτες ασφαλιστικής – Ποια είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικές Εταιρείες,

Κάτι δεν πήγε καλά με την εκτιμήσεις του συμβούλου που διόρισε η Τράπεζα της Ελλάδος για τα ακίνητα της International Life και τώρα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ασφάλιση πάνω από 10.000 ασφαλισμένοι με συμβόλαια υγείας του πάλαι ποτέ Ομίλου International Life.

Σύμφωνα με το nextdeal.gr, ενώ ο σύμβουλος ακινήτων έδωσε το “πράσινο φως” απεδείχθη ότι εξακολουθούσαν να υπάρχουν νομικά κενά για ένα-δυο ακίνητα με αποτέλεσμα η Εθνική Ασφαλιστική και σωστά, να μην μπορεί να δεχθεί στο επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο, ακίνητα, με προβλήματα στα χαρτιά τους. Τώρα βέβαια πως τόσα χρόνια και μετά από τόσους ελέγχους η International Life έχει στο επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο «προβληματικά» σε ότι αφορά τα «χαρτιά» ακίνητα, αυτό μόνο η Εποπτική Αρχή θα μπορούσε να το απαντήσει.

Την ίδια στιγμή το αρχικό χαρτοφυλάκιο που είχε συμφωνήσει να πάρει η Εθνική Ασφαλιστική συνεχώς μειώνεται καθώς άλλες εταιρείες το «τρυγάνε» κάθε μέρα, αφήνοντας βέβαια στην Εθνική τα πιο «προβληματικά» τμήματα του. Η ίδια επομένως για να ανταποκριθεί ζητά και επιπλέον εξασφαλίσεις όπως είναι φυσικό και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Ιανουάριο του 2016 έχουν μεταφερθεί στην Εθνική Ασφαλιστική τα 15.500 συμβόλαια ασφαλισμένων της International Life, που έχουν καλύψεις ζωής και υγείας, μετά την απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ασφάλισης να αναλάβει το εν λόγω χαρτοφυλάκιο. Η προσφορά της Εθνικής Ασφαλιστικής δεν καλύπτει τα ατομικά συνταξιοδοτικά συμβόλαια, που υπολογίζονται σε 6.000 περίπου, ούτε τα ομαδικά προγράμματα που είχε η International Life, στα οποία οι ασφαλισμένοι ενδέχεται να ξεπερνούν ακόμη και τους 10.000.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Οδεύουμε προς ένα μοντέλο υποχρεωτικής ασφάλισης της περιουσίας

Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν παροχές – Στήνει «πάρτι» για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές

Νέα χαράτσια: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Τραπεζικός υπάλληλος πούλησε σε κυρία 80 ετών ασφαλιστικό πρόγραμμα διάρκειας 25 ετών (βίντεο)

Ο «κουμπαράς» και η χαμένη εμπιστοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr