ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone, Ινδία ή Μπάρατ,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συμφωνία συγχώνευσης του μεγαλύτερου μέρους των δραστηριοτήτων της στην Ινδία με την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της χώρας, Idea Cellular, κατέληξε η Vodafone.
Το σχήμα που θα προκύψει θα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ασύρματου δικτύου στην Ινδία με σχεδόν 400 εκατομμύρια πελάτες ενισχύοντας την θέση της Vodafone σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές τηλεπικοινωνιών του κόσμου. Σημειώνεται πως στην Ινδία η αύξηση του κόστους και ο έντονος ανταγωνισμός έχουν επιβαρύνει τα αποτελέσματα των παικτών της αγοράς.
Η αγοραία αξία της Idea διαμορφώνεται πέριξ των 6 δις. δολαρίων μετά από άλμα 50% των μετοχών της φέτος εν μέσω φημολογίας για επικείμενη συγχώνευση. Η Vodafone θα κατέχει αρχικά το 45% της Idea μετά τη συγχώνευση. Οι εταιρείες σχεδιάζουν να εξοικονομήσουν περίπου 2 δις. δολάρια ετησίως από το τέταρτο έτος μετά τη συγχώνευση.
Το 42% της Vodafone στην Indus Towers δεν αποτελεί μέρος του deal.























































