Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oι γιοι του Αγγελόπουλου κατά της απόφασης που βγήκε υπέρ του πατέρα τους

Oι γιοι του Αγγελόπουλου κατά της απόφασης που βγήκε υπέρ του πατέρα τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Π. Αγγελόπουλου παραμένει η διοίκηση των επιχειρήσεών του, μετά την απόφαση που έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Με την υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφασή του, το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει τα παιδιά του 73χρονου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ζητώντας να τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο απεφάνθη πως δεν υπάρχει λόγος να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης για τον πατέρα και ότι ο ίδιος ο κ. Κ. Αγγελόπουλος θα συνεχίσει να διοικεί τις επιχειρήσεις του.

Για μια «εξωφθάλμως εσφαλμένη» απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκήσουν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, κάνουν λόγο οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση με την οποία το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την πλευρά του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στην δικαστική τους διαμάχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

Αναφορικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση περί κήρυξης σε δικαστική συμπαράσταση του πατέρα μας και το αποτέλεσμα της οποίας δημοσιοποιήθηκε επιτηδείως, δηλώνουμε τα εξής:

Η δικαστική αυτή απόφαση, εναντίον της οποίας θα ασκηθούν άμεσα τα νόμιμα ένδικα μέσα, είναι εξωφθάλμως εσφαλμένη.

Δέχεται περιστατικά αντίθετα προς τα όσα επιβεβαιώνονται από τους θεράποντες ιατρούς του πατέρα μας, το σύνολο των συνεργατών του αλλά και που ευκρινώς και σαφώς αποτυπώνονται σε μαγνητοσκοπημένη εξέτασή του.

Επισημαίνουμε ότι από 21.12.2018 έχει εκδοθεί απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απέρριψε αγωγή που ασκήθηκε επ’ ονόματι του πατέρα μας εναντίον μας περί δήθεν αχαριστίας μας, η έκδοση της οποίας δολίως αποσιωπείται από όσους έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου. Καλό θα ήταν να την μελετήσουν προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: Ήρθε το τέλος της απόπειρας υφαρπαγής της περιουσίας μας

Δωρεά 1.000.000 ευρώ για ενίσχυση των ΜΕΘ από τους Αγγελόπουλους

Τίτλοι τέλους για τη Χαλυβουργική: Αποχώρησαν και οι τελευταίοι εργαζόμενοι

Αγγελόπουλος κατά των παιδιών του – Τι γράφει σε επιστολή του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr