Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση του ΙΑΣΩ και των θυγατρικών του

Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση του ΙΑΣΩ και των θυγατρικών του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΙΑΣΩ, Κλινικές Ιασώ, Όμιλος Ιασώ,

Το νέο μεγάλο deal που αφορά στο χώρο της Υγείας φαίνεται ότι πλησιάζει στο, αίσιο, τέλος του.

Αφού προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα και ενδελεχής έλεγχος των οικονομικών στοιχείων του ομίλου ΙΑΣΩ από τον αμερικανικό όμιλο Oaktree, που άρχισε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώνεται η μεταβίβαση – πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων του ΙΑΣΩ ΑΕ και των θυγατρικών του.

Σύμφωνα και με ανθρώπους της κεφαλαιαγοράς η αίσια έκβαση της διαπραγμάτευσης επιβεβαιώνεται και από τη ραγδαία άνοδο της τιμής της μετοχής του το τελευταίο πεντάμηνο (Σεπτέμβριος 2018 0,80 ευρώ και σήμερα κυμαίνεται στο 1,35 ευρώ), καθώς η συμφωνία είναι να αγορασθούν οι μετοχές του στο 1,50 ευρώ.

Με τις εξελίξεις αυτές όχι απλά παραμένει με στέρεες βάσεις ένας ιατρικός κολοσσός εντός των συνόρων αλλά δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για επέκταση του καθώς και συνολικά βελτιώνονται οι προσδοκίες για τον χώρο της Υγείας.

Η Οaktree Capital Management, ένα fund με μεγάλη ακίνητη περιουσία παγκοσμίως και κεφάλαια υπό διαχείριση ύψους 130 δισ. δολάρια, ακολουθώντας τη CVC Partners επενδύσει στην ιδιωτική νοσοκομειακή περίθαλψη επεκτείνοντας τη δραστηριότητα του στη χώρα μας (real estate).

Η εξέλιξη αυτή, η εξαγορά του «πακέτου» ΙΑΣΩ από το επενδυτικό σχήμα, είχε ως αποτέλεσμα να ναυαγήσουν τα σχέδια που αφορούσαν στην εξαγορά των μετόχων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από τουρκικό όμιλο που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας αλλά να «σβήσει» το ενδιαφέρον Ελλήνων επενδυτών για το συγκεκριμένο θεραπευτήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οικογένεια Γκατζούλη: Δεν σχετίζεται ο θάνατος της με το εμβόλιο

Η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη πέθανε ενάμιση μηνά μετά τον εμβολιασμό της

Σε διαδικασία πώλησης το ΙΑΣΩ General

Πόσο κόστισε η σουίτα της Ελένης Μενεγάκη στο Ιασώ;

Πρόστιμα σε ΙΑΣΩ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, Μηχανική και Μυτιληναίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr