Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ενώνει ξανά τις δυνάμεις της για τις ευχές παιδιών του Make-A-Wish (βίντεο)

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ενώνει ξανά τις δυνάμεις της για τις ευχές παιδιών του Make-A-Wish (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΟΠΑΠ,

Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία «MAD for a Cause» για καλό σκοπό και διεκδικούμε συλλεκτικά αντικείμενα της Έλενας Παπαρίζου, των Marcus & Martinus και των Alcatrash.

Ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα γίνουν πραγματικότητα εφέτος το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προσφοράς και αγάπης «MAD for a Cause», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ με την υποστήριξη του MAD.

Στην εκπλήρωση των παιδικών ευχών μπορούν να συμμετάσχουν όλοι δωρεάν, μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», διεκδικώντας παράλληλα αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα της Έλενας Παπαρίζου, των Marcus & Martinus και των Alcatrash.

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, μπορούν να κατεβάσουν, χωρίς χρέωση, στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store) την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», να επιλέξουν το αντικείμενο του καλλιτέχνη που επιθυμούν να αποκτήσουν και να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες συγκεντρώνοντας πόντους, ώστε να αναδειχθούν νικητές.

Όσο εκείνοι παίζουν, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα αντικείμενα που προσφέρουν οι καλλιτέχνες

Στην πρωτοβουλία «MAD for a Cause» συμμετέχουν η Έλενα Παπαρίζου, οι Marcus & Martinus και οι Alcatrash προσφέροντας από ένα προσωπικό τους αντικείμενο.

Η Έλενα Παπαρίζου προσφέρει στο «MAD for a Cause» τον χρυσό δίσκο της με τίτλο «Mambo!», ο οποίος κυκλοφόρησε το 2005, μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, και είχε τεράστια απήχηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα δίδυμα αδέρφια από τη Σκανδιναβία Marcus & Martinus, οι οποίοι έχουν φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη, ήρθαν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στη δράση «MAD for a Cause».

Το pop ντουέτο προσφέρει για καλό σκοπό ένα jean jacket που αγαπούν και οι δύο.

Οι Alcatrash, οι οποίοι ξεκίνησαν τη μουσική τους διαδρομή από την Πάτρα και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, χαρίζουν στο «MAD for a Cause» το πρώτο τους midi keyboard, το οποίο έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Οι παιδικές ευχές που θα γίνουν πραγματικότητα

Η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς» για τη δράση «MAD for a Cause» θα διαρκέσει έως τις 8 Αυγούστου.

Στο διάστημα αυτό, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει τις ευχές δύο μικρών κοριτσιών και δύο αγοριών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Η Μαρία, η οποία είναι εννέα ετών, χρησιμοποιεί αμαξίδιο και μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Η μεγαλύτερή της επιθυμία είναι να κάνει ένα παραμυθένιο πάρτι με την Άριελ, την οποία θα υποδεχθούν η ίδια και η αδελφή της ντυμένες πριγκίπισσες.

Ο Χρήστος-Ραφαήλ είναι επτά ετών και είναι πάρα πολύ δραστήριος. Όνειρό του είναι να γίνει αστυνομικός, καθώς αυτό που απολαμβάνει περισσότερο από όλα είναι να «καταδιώκει τους κακούς».

Ο Χρυσόστομος είναι δέκα ετών και μεγαλύτερή του επιθυμία είναι να αποκτήσει ένα δωμάτιο με κουκέτα, γραφείο και μια καρέκλα που «στριφογυρίζει», στο οποίο θα κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, για να του θυμίζει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

H Κωνσταντίνα είναι επτά ετών και ονειρεύεται να αποκτήσει ένα ροζ-φούξια δωμάτιο με μαγευτικούς μονόκερους που θα αλλάξουν για πάντα την καθημερινότητά της.

«MAD for a Cause» μέσα από πολύ απλά βήματα

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση «MAD for a Cause», για να συμβάλουν στην εκπλήρωση τεσσάρων παιδικών ευχών και να διεκδικήσουν ένα αντικείμενο από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, αρκεί να ακολουθήσουν τα εξής απλά βήματα:

• Κατεβάζουν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet τους

• Επιλέγουν το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουν να αποκτήσουν

• Παίζουν στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουν πόντους

• Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Όλες οι πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και τη δράση «MAD for a Cause» είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr