Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στην πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης «MAD for a Cause», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το MAD.

Ο ΟΠΑΠ έκανε πραγματικότητα ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προσφοράς και αγάπης «MAD for a Cause».

Η δράση, η οποία υλοποιείται για δεύτερη φορά σε συνεργασία με το MAD, έχει κάνει πραγματικότητα συνολικά επτά παιδικές ευχές.

Την κινητήριο δύναμη για την εκπλήρωση των ευχών αποτέλεσαν οι δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, οι οποίοι κατέβασαν και χρησιμοποίησαν τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Στη δεύτερη δράση «MAD for a Cause», η οποία διήρκησε από τις 8 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, συμμετείχαν η Έλενα Παπαρίζου, οι Marcus & Martinus και οι Alcatrash, προσφέροντας τρία προσωπικά τους αντικείμενα.

Η Έλενα Παπαρίζου πρόσφερε τον χρυσό δίσκο της με τίτλο «Mambo!», οι Marcus & Martinus ένα jean jacket και οι Alcatrash ένα midi keyboard.

Τα συλλεκτικά αντικείμενα των αγαπημένων καλλιτεχνών κέρδισαν τρία μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους στις δοκιμασίες της εφαρμογής.

Οι τέσσερις ευχές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που έγιναν πραγματικότητα

Χάρη στη δράση «MAD for a Cause», o επτάχρονος Χρήστος-Ραφαήλ έζησε μια ημέρα ως αστυνομικός, συμμετείχε σε εικονική καταδίωξη ληστή μαζί με τους «συναδέλφους» του από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και παρασημοφορήθηκε για τη γενναιότητά του.

Η επτάχρονη Κωνσταντίνα απέκτησε το ροζ-φούξια δωμάτιο των ονείρων της, στο οποίο συγκατοικεί με μαγικούς μονόκερους.

Η καθημερινότητά της έχει αποκτήσει χρώμα και νιώθει πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.

Ο δεκάχρονος Χρυσόστομος ξέσπασε σε επιφωνήματα χαράς όταν είδε για πρώτη φορά το νέο του υπνοδωμάτιο, τα χαρούμενα χρώματα που πλημμυρίζουν το χώρο, το διώροφο κρεβάτι, τη στριφογυριστή καρέκλα και τα δώρα για τον ίδιο και την ξαδέλφη του. Όσο για τα ποδοσφαιρικά αξεσουάρ, πήραν αμέσως θέση στην αυλή.

Η εννιάχρονη Μαρία γνώρισε από κοντά την πριγκίπισσα Άριελ, σε ένα πάρτι-έκπληξη, με μουσική και πολλά δώρα.

Το αμαξίδιο και η μηχανική υποστήριξη που χρησιμοποιεί, δεν εμπόδισαν τη Μαρία να ντυθεί πριγκίπισσα και να ζήσει το όνειρό της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, μαζί με την αδελφή της και τις φίλες της.

Όλες οι πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και τη δράση «MAD for a Cause» είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr.

1. Ο Χρήστος-Ραφαήλ σε ρόλο αστυνομικού.

2. Ο Χρήστος-Ραφαήλ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

3. Η Κωνσταντίνα με τα αδέλφια της στο νέο της δωμάτιο.

4. Το νέο δωμάτιο της Κωνσταντίνας.

5. Ο Χρυσόστομος στο νέο του δωμάτιο.

6. Το νέο δωμάτιο του Χρυσόστομου.

7. Η Μαρία με την πριγκίπισσα Άριελ.

8. Το πάρτι έκπληξη της Μαρίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr