ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελληνικού, Ελληνικό,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προδικαστική προσφυγή κατέθεσε η αμερικανικών συμφερόντων Hard Rock International αναφορικά με την με την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, η Hard Rock πιστεύει ότι η απόφαση της ΕΕΕΠ είναι εσφαλμένη», ενώ επισημαίνεται η βεβαιότητα της εταιρείας «ότι η πρότασή της είναι η καλύτερη για το έργο του Ελληνικού και την Ελλάδα».
«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι δικαστικές και διοικητικές Αρχές στην Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγνωρίσουν ότι η Hard Rock έχει αντιμετωπιστεί μεροληπτικά. Η Hard Rock εξακολουθεί να υποστηρίζει τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση και ελπίζει ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει προσωπικά δράση για να διερευνήσει όσα ισχυριζόμαστε στην προσφυγή μας και θα εργαστεί με γνώμονα την υπόσχεση της κυβέρνησής του για ένα φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον και ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα» αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.























































