Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεθνής διάκριση για τον Όμιλο Sazka: Πάροχος Λοταριών της Χρονιάς

Διεθνής διάκριση για τον Όμιλο Sazka: Πάροχος Λοταριών της Χρονιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Τη σημαντικότερη διάκριση διεθνώς στον κλάδο των τυχερών παιγνίων, «Πάροχος Λοταριών της Χρονιάς», απέσπασε ο Όμιλος SAZKA, βασικός μέτοχος του ΟΠΑΠ.

Το βραβείο του περιοδικού Gaming Intelligence απονεμήθηκε στα στελέχη του Ομίλου SAZKA, στο πλαίσιο της εφετινής έκθεσης ICE London, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα διεθνώς για τον κλάδο. Στην ίδια κατηγορία, ήταν υποψήφιες σημαντικές διεθνείς εταιρείες του κλάδου και συγκεκριμένα οι: Camelot (Ην. Βασίλειο), Française des Jeux (Γαλλία) και Pennsylvania Lottery (ΗΠΑ).

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Robert Chvatal, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SAZKA, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αναδεικνύει ξεκάθαρα τις προσπάθειές μας να παρέχουμε σύγχρονες και ελκυστικές λοταρίες. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι αναγνωρίζεται διεθνώς η εστίαση του Ομίλου SAZKA στους πελάτες, την καινοτομία, την ψηφιακή ανάπτυξη και το υπεύθυνο παιχνίδι».

Σχετικά με τη βράβευση του Ομίλου SAZKA, το περιοδικό Gaming Intelligence ανέφερε:

«Η συνεχής εστίαση αυτού του ευρωπαϊκού ομίλου στην καινοτομία και την ψηφιακή ανάπτυξη τον καθιστούν κυρίαρχο στον τομέα των λοταριών για εφέτος.

»Ανάμεσα σε πολύ ισχυρές υποψηφιότητές, ο Όμιλος SAZKA ξεχωρίζει.

»Το συνεχώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων του Ομίλου στην Αυστρία, την Κύπρο, την Τσεχία, την Ελλάδα και την Ιταλία, τον αναδεικνύει ως πρωτοπόρο.

»Η επαναστατική προσέγγιση των λοταριών ως μορφή διασκέδασης χαρακτηρίζει τις δραστηριότητες του Ομίλου και επιβραβεύεται με υψηλές επιδόσεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr