Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Σταθερή στήριξη και επιβράβευση της Νέας Γενιάς που διακρίνεται

Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Σταθερή στήριξη και επιβράβευση της Νέας Γενιάς που διακρίνεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεπής στο όραμά του, για μια Νέα Γενιά που θέλει να προοδεύσει και να διακριθεί, ο Όμιλος «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ», στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ», επιβράβευσε για 12η συνεχή χρονιά, 238 φοιτητές των τοπικών κοινωνιών του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης, για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020.

Ο συνολικός αριθμός των φοιτητών, που έχουν βραβευτεί για τις υψηλές επιδόσεις τους, από την έναρξη του προγράμματος έως σήμερα, ανέρχεται σε 3.488.

Φέτος, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία της COVID-19, η επιβράβευση των φοιτητών, που αποτελεί, πλέον, θεσμό και σημείο αναφοράς για τους νέους των τοπικών κοινωνιών, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη, 23 Ιουνίου για το Θριάσιο και το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου για τη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στις δύο αυτές ξεχωριστές εκδηλώσεις, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι οι φοιτητές, που προσήλθαν και παρέλαβαν τα βραβεία τους, σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας της υγείας των παρευρισκόμενων.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνεχίζει να υλοποιεί σταθερά όλα τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που στόχο έχουν τη στήριξη της Νέας Γενιάς, αξιοποιώντας τα εργαλεία και τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής για την προσαρμογή στις νέες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης.

Στο πλάνο υλοποίησης τέτοιων δράσεων περιλαμβάνονται οι Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές σπουδές σε φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, καθώς και οι στρατηγικές συνεργασίες με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, που στόχο έχουν την ενίσχυση της κυκλικής σχέσης ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και τη δημιουργία ευκαιριών διεύρυνσης γνώσεων και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρακινοί εξάρθρωσαν μεγάλο δίκτυο λαθρεμπορίας πετρελαίου

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr