Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευχές και 5.034 δώρα στα παιδιά από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ (βίντεο)

Ευχές και 5.034 δώρα στα παιδιά από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα Ευχοστολίδια, μέσα από τη δύναμη της προσφοράς, κατόρθωσαν παρά τα περιοριστικά μέτρα να χαρίσουν χαμόγελα, για ακόμη μια χρονιά, σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με τη συνεισφορά χιλιάδων ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ έκανε πραγματικότητα τα περασμένα Χριστούγεννα 5.034 ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ.

Τα παιδιά παρέλαβαν τα δώρα τους πριν από λίγες ημέρες, σε ειδική γιορτή που πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Μαζί με τα δώρα, τα παιδιά περίμενε και ένα βίντεο–έκπληξη με ευχές από αθλητές και άλλους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων ευχών τους.

Δείτε το βίντεο από την παράδοση των δώρων στο Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια:

Επτά χρόνια προσφοράς και αγάπης στα παιδιά

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια άρχισε το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ. Μέχρι σήμερα, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 37.353 χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές.

Παράλληλα ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 42 έργα υποδομής και υποστήριξης στους συμμετέχοντες φορείς, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Εφέτος, ο ΟΠΑΠ καλύπτει τις ανάγκες εξοπλισμού για την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών σε 11 σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Επίσης, εφοδιάζει με καύσιμα θέρμανσης τα σπίτια των Παιδικών Χωριών SOS στη Βάρη και προμηθεύει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με υγειονομικό υλικό για την ασφαλή πραγματοποίηση των προγραμμάτων τους.

Γεωργία Λασανιάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας και Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑΠ

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Χριστίνα Βραχάλη και Κατερίνα Γερονικολού, υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Το Eurojackpot κληρώνει απόψε 21 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων ως τις 19:00 αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr