Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η INTRACOM DEFENSE στην διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας «EUROSATORY 2022» στο Παρίσι

Η INTRACOM DEFENSE στην διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας «EUROSATORY 2022» στο Παρίσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η INTRACOM DEFENSE (IDE) έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας «EUROSATORY 2022», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι μεταξύ 13-17 Ιουνίου 2022 και στην οποία συμμετείχαν 1800 εκθέτες από 62 χώρες.

Τα εκτιθέμενα προϊόντα και λύσεις της IDE προσέλκυσαν σημαντικό ενδιαφέρον από τις στρατιωτικές αντιπροσωπείες του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, του Ισραήλ, της Ιταλίας, της Λιθουανίας, της Ολλανδίας, του Ομάν, της Σαουδικής Αραβίας και της Σλοβενίας.

Τα στελέχη της IDE είχαν επίσης την τιμή να υποδεχθούν στο περίπτερο της εταιρίας, ανώτατα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς και του Υπουργείου Άμυνας της Κύπρου.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με μεγάλες αμυντικές εταιρείες και στελέχη του κλάδου, εστιάζοντας στις σύγχρονες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές δυνατότητες της εταιρείας, καθώς και στις προηγμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις της στους τομείς των:

Συστημάτων επικοινωνιών και διαχείρισης πληροφοριών (Communication & Information Management Systems), με παρουσίαση λειτουργικής C4I αρχιτεκτονικής οχημάτων, συμβατή με εφαρμογές NVGA, βασισμένη στον WiSPRevo Τακτικό Κόμβο Αποστολής (Tactical Mission Node) της IDE.

Προηγμένων Ηλεκτρονικών διατάξεων για ραντάρ, οπλικών και πυραυλικών συστημάτων (Advanced Radar and Missile Electronics).

Συστημάτων επιτήρησης, αναγνώρισης και αξιολόγησης κινδύνων (Surveillance, Reconnaissance and Risk Assessment Systems).

Εξελιγμένων υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ισχύος και μονάδων συσσωρευτών για αμυντικές εφαρμογές, με την IDE να αναπτύσσει το δικό της ηλεκτρικό νανο-δίκτυο, βασισμένο στην τακτική υβριδική γεννήτρια HGT20K και ένα Tactical Power Hub, για να τροφοδοτήσει με ηλεκτρική ισχύ το εκθεσιακό της περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), θυγατρική της Intracom Holdings, είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακρόν: «Ίσως χρειαστεί στρατός στην Ουκρανία» – «Μεσαίου μεγέθους δύναμη η Ρωσία»

Ο Μακρόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία

Δημοσκόπηση: Το 61% των Γάλλων θεωρεί τον Πούτιν απειλή για την ασφάλεια της χώρας

Γάλλος υπ. Εξωτερικών: «Αν πέσει η Ουκρανία, θα κινδυνεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση»

Ο Μακρόν νομίζει ότι είναι ο Βοναπάρτης: «Να μην είμαστε δειλοί» απέναντι στη Ρωσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr