Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Νέα real estate επένδυση της Intrakat στη Μύκονο: Εξαγόρασε το Apanema Resort στη Μύκονο

Νέα real estate επένδυση της Intrakat στη Μύκονο: Εξαγόρασε το Apanema Resort στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ξενοδοχείο Apanema Resort στη Μύκονο βρίσκεται στα «χέρια» της Intrakat καθώς εξαγόρασε το 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

«Η Intrakat επενδύει στρατηγικά στον τομέα του Real Estate, εστιάζοντας σε high end τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Σύρος, η Αθήνα και η Κρήτη, όπου θα αναπτύξουμε πολυτελείς ξενοδοχειακές και οικιστικές μονάδες.

»Το Apanema Resort θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα συστηθεί εκ νέου στη διεθνή τουριστική αγορά ως ένα high end luxury boutique hotel, δίνοντας το στίγμα της υπεραξίας που επιδιώκει πάντα να δημιουργεί η Intrakat στις επενδύσεις της», δήλωσε σχετικά με την εξαγορά του ξενοδοχείου ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Έξαρχου.

Η εξαγορά του ξενοδοχείου έγινε μέσω της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας «Intra Estate Σχοινούσα Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», έναντι συνολικού τιμήματος 10,6 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά με το Apanema Resort

Το Apanema Resort, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Ταγκού στη Χώρα Μυκόνου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι, είναι ένα κτιριακό συγκρότημα επιφάνειας 1.544 τ.μ., σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 2.743 τ.μ..

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Intrakat, οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του συγκροτήματος θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες μελέτες, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το νέο high end luxury boutique hotel θα προσφέρει στους επισκέπτες του μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών με έμφαση στην υψηλής ποιότητας πολυτελή διαμονή, τη γαστρονομία και την ευεξία.

Η παρουσία της Intrakat στη Μύκονο

Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της Intrakat στην Μύκονο περιλαμβάνει την κατασκευή κατοικιών προσωπικού 200 κλινών στην Άνω Μερά, για τις οποίες αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η αδειοδοτική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Intrakat λειτουργεί ήδη, από τις αρχές του 2022, το ξενοδοχείο 5 αστέρων «Xenodocheio Milos» στην Αθήνα, δυναμικότητας 43 δωματίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΒ: Ζητούνται εργαζόμενοι στον ελληνικό τουρισμό- «Ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια των επισκεπτών;»

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Η Τουρκία απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα ότι θα αρπάξει τα νησιά του Αιγαίου παρά τον «έρωτα» Μητσοτάκη-Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Ό,τι είναι πέρα από τρία μίλια από τις ακτές της Τουρκίας είναι ελληνικό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr