ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ληστεία που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου σε βάρος ενός 88χρονου άνδρα στην Καρδίτσα εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Καρδίτσα δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης της υπόθεσης από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου εισήλθαν στην οικία του 88χρονου, όπου με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.























































