Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Eμπλοκή μεγάλου ξενοδόχου σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας

Eμπλοκή μεγάλου ξενοδόχου σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχαιοκαπηλία, Αστυνομία,

Εκτεταμένη και συντονισμένη επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, για μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας και λαθρανασκαφών, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιχείρηση κατευθύνει και συντονίζει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ διεξάγονται έρευνες σε Αθήνα, Θεσσαλία, Ήπειρο και Πελοπόννησο. Έχουν συλληφθεί τουλάχιστον δύο άτομα στο νομό Τρικάλων και έχουν βρεθεί χρηματικά ποσά, αρχαία αντικείμενα και χρυσές λίρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή, εμπλέκονται επιχειρηματίες και άλλα άτομα.

Μάλιστα, στην υπόθεση εμπλέκεται πασίγνωστος επιχειρηματίας-ξενοδόχος, ιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων, ο οποίος φέρεται να έχει προμηθευτεί ή να έδωσε στη σπείρα αντικείμενο μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σπείρα έκανε παράνομες ανασκαφές και έχει στα χέρια της αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας, ακόμη και από την εποχή του Χαλκού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr