ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον τρόμο σκόρπισαν τρεις ένοπλοι, δυο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας, που εισέβαλαν την Παρασκευή το βράδυ, περίπου στις 21.45, στο ξενοδοχείο Creta Marris στη Χερσόνησο της Κρήτης.
Οι τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα και κρατώντας καλάσνικοφ μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψουν.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι για εκφοβισμό πυροβόλησαν στον αέρα τρομοκρατώντας όσους βρίσκονταν στο χώρο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν πάρει αρχικά και ένα άτομο όμηρο.
Αμέσως στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες περικύκλωσαν τον χώρο και απομάκρυναν τους τουρίστες.
Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των αστυνομικών και των κουκουλοφόρων οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να τους συλλάβουν.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις ληστές, οι οποίοι είναι γνώριμοι στις αστυνομικές Αρχές και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δεν τραυματίστηκε αστυνομικός.
Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δυο καλάσνικοφ των δραστών, τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία.
Πηγή: FlashNews























































