ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο Γεωργιανούς, πιθανότατα μέλη της συμμορίας των ληστών που βασάνιζαν θα θύματά τους με ηλεκτρικό σίδερο και ξυλοδαρμούς συνέλαβε η Αστυνομία.
Οι δύο συνελήφθησαν σε Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, ενώ διαφεύγει ένας συνεργός τους, 27 ετών, επίσης Γεωργιανός, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα έχει αποδειχτεί η συμμετοχή των τριών κατηγορουμένων και ενός ακόμα άγνωστου ατόμου, σε μία ληστεία, στις 4 Δεκεμβρίου 2014, σε σπίτι στην Πεύκη, όπου έδεσαν με μονωτικές ταινίες χειροπόδαρα, την ιδιοκτήτρια, την 10χρονη κόρη της και μια φίλη της ιδιοκτήτριας και με την απειλή ηλεκτρικού σίδερου ανάγκασαν την γυναίκα να τους αποκαλύψει που είχε κοσμήματα και χρήματα, τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.
Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο έχουν μπει άλλες πέντε ληστείες, δύο στην Εύβοια και τρεις στην Αττική, όπου οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό σίδερο για να βασανίσουν τα θύματα τους.























































