ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου θυμίζει το περιστατικό που έλαβε χώρα μισή ώρα μετά τα ξημερώματα στο κέντρο της Λάρισας.
Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Ιουστινιανού και Ρούσβελτ, όταν σύμφωνα με αυτόπτη μαρτυρία στο onlarissa.gr, ένας άντρας ηλικίας 39 ετών επιτέθηκε σε 33χρονη γυναίκα επιχειρώντας –όπως σημειώνει η μαρτυρία– να την στραγγαλίσει.
Έντρομη η νεαρή κοπέλα η οποία μάλιστα –κατά τις ίδιες πληροφορίες– είχε και παρέα, άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τα χέρια του άνδρα που μάλιστα φορούσε γάντια!
Άμεσα περαστικοί που άκουσαν τις φωνές έσπευσαν και επιτέθηκαν στον άντρα, ενώ ταχύτατη ήταν και η επέμβαση της αστυνομίας η οποία και συνέλαβε το δράση.
Άγνωστα μέχρι του παρόντος τα κίνητρα αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης…























































