Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

34χρονη λησταρχίνα γρονθοκόπησε 29χρονη για τις εισπράξεις

34χρονη λησταρχίνα γρονθοκόπησε 29χρονη για τις εισπράξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ληστεία, Πήλιο,

34χρονη λήστεψε οπλισμένη με ένα μαχαίρι παντοπωλείο στα Κάτω Λεχώνια στο Πήλιο. Ωστόσο, εντύπωση έχει προκαλέσει ότι η λησταρχίνα γρονθοκόπησε την 29χρονη που εργαζόταν στο μαγαζί για να μην βάλει τις φωνές.

Η 34χρονη δράστιδα όρμησε ξαφνικά μέσα στο κατάστημα και έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο μήκους 0,10 εκατοστών το οποίο ακούμπησε στο πρόσωπο της τρομοκρατημένης νεαρής απειλώντας να τη «χαρακώσει» αν δεν της έδινε τις εισπράξεις.

Όταν η 29χρονη της έδειξε την ταμειακή μηχανή, η λησταρχίνα δεν δίστασε να την γρονθοκοπήσει για να μην βάλει τις φωνές. Αμέσως μετά, άρπαξε 215 ευρώ από το συρτάρι της ταμειακής και τράπηκε σε φυγή.

Όμως, δύο αστυνομικοί που κατοικούν στην περιοχή και πληροφορήθηκαν ότι έγινε ληστεία από μια γυναίκα στο μαγαζί, άρχισαν να την αναζητούν αν και ήταν εκτός υπηρεσίας.

Μάλιστα, κατάφεραν να εντοπίσουν την 34χρονη μέσα σε λίγα λεπτά και να τη συλλάβουν. Πάνω της βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στην 29χρονη και το μαχαίρι.

Η… «ζόρικη» δράστιδα παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr