Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένα SMS εξόργισε τη «μαύρη χήρα» – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ένα SMS εξόργισε τη «μαύρη χήρα» – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί βρέθηκε στις 11 το πρωί η «μαύρη χήρα» από την Αργολίδα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία με δύο πυροβολισμούς του συζύγου της, Θανάση Λάμπρου, τον περασμένο Δεκέμβριο, στο σπίτι φιλικού τους προσώπου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 38χρονη αρνείται την παραδοχή της ενοχής της, ισχυριζόμενη ότι η ομολογία της ελήφθη κάτω από έντονες πιέσεις και πολύωρη ανάκριση από τις Αρχές που την εξάντλησε.

Πάντως, την Τρίτη πλήθος κόσμου περίμενε την κατηγορούμενη έξω από τα δικαστήρια για να την προπηλακίσει και να την αποδοκιμάσει.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να συντελέστηκε το έγκλημα πάθους. Σύμφωνα με την Espresso τα όσα συνέβησαν την ημέρα του φονικού στο σπίτι οικογενειακού φίλου του ζεύγους, το οποίο όπως έχει αποκαλυφθεί αποτελούσε άντρο οργίων για ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων, οφείλονται σε ένα γραπτό μήνυμα.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ένα SMS στο κινητό του θύματος αποτέλεσε την αφορμή για το φονικό που ακολούθησε.

Η 38χρονη ακούγοντας τον ήχο του κινητού, φέρεται να το άρπαξε και διαβάζοντας το μήνυμα να εξοργίστηκε. Πάνω στον καβγά που ακολούθησε, η γυναίκα φέρεται να άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε δυο φορές. Σημειώνεται ότι η ίδια στην προανάκριση είχε αναφέρει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη με το θύμα.

Στη συνέχεια, όπως είχε ισχυριστεί έβαλε το περίστροφο στο χέρι του συζύγου της για να φανεί ως αυτοκτονία, ενώ μετέφερε το τσαντάκι και το κινητό του και τα μετέφερε στο σπίτι τους για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες, θέλοντας να δείξει ότι έγινε κάτι ξαφνικό και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί άρον άρον.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος κατέγραψε τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε όλους αυτούς τους μήνες η σατανική χήρα, ανέφερε ότι η 38χρονη διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό τηλέφωνο του νεκρού συζύγου της για να μην κινήσει υποψίες. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 38χρονη ζήλευε το θύμα παρά το γεγονός ότι εκείνη (σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ) φέρεται ότι τον απατούσε με νεαρότερους άντρες της περιοχής. Αυτό προκύπτει και από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της Αστυνομίας, στις οποίες η σύζυγος φέρεται ότι διατηρούσε αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Νίκαια – Συγκλονίζει η κόρη του δολοφόνου και σύζυγος του θύματος: Ο πατέρας μου είχε μπει ψυχιατρείο

Νίκαια – Πεθερός σκότωσε γαμπρό: «Φώναζε η κοπέλα: Στέλιο, Στέλιο, έλα μέσα!»

Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της κόρης του και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr