ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη εφοριακός με φακελάκι 1.500 προσημειωμένων ευρώ

Συνελήφθη εφοριακός με φακελάκι 1.500 προσημειωμένων ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δωροδοκία, Εφορία,

Μια 58χρονη εφοριακός στην Αττική συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία, παράβαση καθήκοντος και απάτη.

Συγκεκριμένα, είχε προηγηθεί καταγγελία 42χρονης την Τρίτη, σύμφωνα με την οποία η 58χρονη απαίτησε το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να διεκπεραιώσει υπόθεση του συντρόφου της και συγκεκριμένα να μη βεβαιώσει σχετικά πρόστιμα για την απώλεια βιβλίων και στοιχείων ατομικής επιχείρησης που διατηρούσε.

Την επόμενη μέρα, η 42χρονη μετέβη στο γραφείο της 58χρονης συλληφθείσας, όπου ενημερώθηκε ότι τα πρόστιμα που επρόκειτο να επιβληθούν στο σύντροφό της ανέρχονταν σε 9.000 και 7.200 ευρώ αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, η 58χρονη ενημέρωσε την 42χρονη ότι θα διαγράψει το πρόστιμο των 7.200 ευρώ, με την προϋπόθεση να της καταβάλει το απαιτηθέν χρηματικό ποσό, το οποίο, μετά από διαπραγματεύσεις, μειώθηκε στα 1.500 ευρώ.

Ακολούθως, το πρωί της Παρασκευής η 42χρονη μετέβη στο γραφείο της 58χρονης, όπου της παρέδωσε επιστολικό φάκελο με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, ενώ αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν την 58χρονη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άργος: Στη φυλακή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά 20χρονο

Αυτό είναι το νέο νομικό πλαίσιο για τη στάθμευση αυτοκινούμενων και τροχόσπιτων στην Ελλάδα

Υπόθεση Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη που καταζητείται – Δηλώνει αθώα

Ποινές-χάδι και ελεύθεροι με αναστολή οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Δόθηκε παράταση μέχρι τις 24 Ιουλίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr