ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία,


















































ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
Ομάν και Ιράν μοιράζουν τα Στενά του Ορμούζ
Τα ιρανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ - Το Ιράν είχε ζητήσει τη δολοφονία του
Το Ισραήλ θρηνεί για τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ
Ράπισμα ΕΛ.Α.Σ. στον -πρώην ΠΑΣΟΚο-ΥΠΕΞ του Μητσοτάκη- Γεραπετρίτη του κατευνασμού: Σταμάτα να λες ψέματα για να συγκαλύψεις τις αποτυχίες σας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 42 περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στους νομούς Πιερίας, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ημαθίας, Καβάλας, Ξάνθης και Βοιωτίας εξιχνίασε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, 3 υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 35, 39 και 58 χρονών, που είχαν συνεργό μια γυναίκα, πλησίαζαν ηλικιωμένους και με το πρόσχημα ότι θα παρείχαν βοήθεια σε παιδιά τους που δήθεν είχαν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς ανηλίκων, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.
Τα ποσά που ζητούσαν κυμαίνονταν από 5.000 μέχρι 20.000 ευρώ και κατάφεραν να αποσπάσουν 65.200 ευρώ και κοσμήματα αξίας 22.000 ευρώ.























































