ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισίδωρος Ντογιάκος, Τράπεζες,

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τετραμερής συνάντηση Ιράν, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας στην Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνα για παραβίαση των capital controls ξεκίνησε η εισαγγελία μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα στη Βουλή, αλλά και σχετικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία πολίτες αλλά και πολιτικοί χρησιμοποιώντας παράθυρα ή γνωριμίες κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των capital controls.
Συγκεκριμένα, με παραγγελία του, ο Ισίδωρος Ντογιάκος ζητά από τον αναπληρωτή διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Γιώργο Γεράκη να διενεργήσει ο ίδιος προσωπικά προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών, αλλά και το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων εκ μέρους οποιουδήποτε όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
Επίσης, επειδή ενδεχομένως η έρευνα να «ακουμπήσει» και πολιτικά πρόσωπα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Ντογιάκος ζήτησε τη συνδρομή προς τον εισαγγελέα Γ. Γεράκη και άλλων αρμοδίων ανακριτικών αρχών, μεταξύ των οποίων της Εισαγγελίας Διαφθοράς, των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος, της οικονομικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ.






















































