ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δέκα κλοπές από εξοχικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής κατηγορούνται ότι διέπραξαν τρεις αλλοδαποί.
Η λεία τους ξεπερνά τις 10.000 ευρώ και περιλαμβάνει χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 21χρονος νεαρός, ενώ άλλα δύο άτομα αναζητούνται. Οι δράστες κατηγορούνται ότι από τις αρχές του προηγούμενου μήνα τρύπωναν σε εξοχικά σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια, την ώρα που οι ένοικοί τους κοιμούνταν, ενώ έδειχναν προτίμηση σε χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου διέμεναν και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.























































