ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ασφαλιστικές Εταιρείες,


















































Χαμός! Ο Ερντογάν ζητά δισ. δολάρια από τον Αλίεφ - «Είμαστε αδέλφια, αλλά όχι η τράπεζά σας»
Το Ιράν απειλεί με παγκόσμιο πόλεμο τρομοκρατίας - Η Χεζμπολάχ έτοιμη να «κάψει» τον Λίβανο
Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του
Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου εγκαταλείπει τις συνομιλίες για κυβέρνηση εθνικής ενότητας - Πιέζει για νέες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε ασφαλιστικές εταιρείες μέσω εικονικών τροχαίων ατυχημάτων. Συνολικά συνελήφθησαν 13 άτομα, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, δυο δικηγόροι, ένας πραγματογνώμονας ασφαλιστικών εταιρειών και ένας υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών.
Ως αρχηγικά μέλη της οργάνωσης φέρονται ένας επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης φανοποιείου και έκθεσης αυτοκινήτων στην Τροιζηνία και η σύζυγός του.
Οι εμπλεκόμενοι ενέχονται σε απάτες κακουργηματικού χαρακτήρα και πλαστογραφίες σε βάρος διαφόρων ασφαλιστικών εταιρειών, έχοντας συγκροτήσει για το σκοπό αυτό δομημένη ομάδα, που χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο δράσης.























































