Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεαρές Ελληνίδες ξεπουλάνε το κορμί τους για μια… τυρόπιτα!

Νεαρές Ελληνίδες ξεπουλάνε το κορμί τους για μια… τυρόπιτα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Times, Ιερόδουλες, Πορνεία,

Την πορνεία τα τελευταία 6 χρόνια της κρίσης αναλύει νέα μελέτη που δημοσίευσε η εφημερίδα TheTimes δείχνοντας πως οι νεαρές Ελληνίδες έχουν πέσει στα δίχτυα αυτής της μάστιγας!

Τα νούμερα είναι σοκαριστικά καθώς αναφέρουν πως το 80% της πορνείας στην χώρα μας αποτελείται από Ελληνίδες πλέον εκδιδόμενες και όχι από αλλοδαπές από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης η της Αφρικής.

Σύμφωνα πάντα με την βρετανική εφημερίδα οι Ελληνίδες που εκπορνεύονται είναι πολύ νεαρές σε ηλικία, από 17 έως 20 ετών και συνήθως είναι φοιτήτριες, οι οποίες εκδίδονται ακόμα και για μία… τυρόπιτα!

Η μελέτη αναφέρει πως επειδή δεν έχουν να φάνε, οι νεαρές πόρνες συχνά πυκνά καταλήγουν να «πουλάνε» το κορμί τους ακόμα και για δύο ευρώ για να πάρουν να φάνε μία τυρόπιτα η ένα σάντουιτς!

Πριν την οικονομική κρίση, που έχει οδηγήσει την ευρωπαϊκή χώρα στο χείλος του γκρεμού, η μία ώρα σεξουαλικής συνεύρεσης κόστιζε 50 ευρώ, σήμερα η μισή ώρα σεξ με μια νέα Ελληνίδα, κοστίζει μόλις δύο ευρώ, αφού οι Ελληνίδες δεν έχουν χρήματα και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να καλύψουν βασικές τους ανάγκες και έκτακτα έξοδα.

Από τις 18.500 πόρνες που εργάζονται, κυρίως, στους δρόμους, σε όλη τη χώρα, αφού οι περισσότεροι οίκοι ανοχής λειτουργούν χωρίς άδεια, η πλειοψηφία πλέον είναι απελπισμένες Ελληνίδες.

Τα παραπάνω στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στη μελέτη, διάρκειας τριών ετών, που διεξήγαγε ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γρηγόρης Λάζος, στοιχεία της οποίας έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα The Times.

Ο καθηγητής ανέφερε στην εφημερίδα ότι οι 400 περιπτώσεις πορνείας νέων Ελληνίδων που μελέτησε στην έρευνά του αντικατοπτρίζουν τις χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και, υποστήριξε, ότι πριν την οικονομική κρίση δεν είχε παρατηρηθεί τάση των Ελληνίδων στην πορνεία. Ο ίδιος, τόνισε ότι το φαινόμενο μοιάζει να αυξάνεται με σταθερό και συνεπή ρυθμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πατέρας πήγαινε για ερωτικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη κι έπαιρνε μαζί την 9χρονη κόρη του

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Κύκλωμα μαστροπείας: Η «Λορέλα», η «Μαρία» και οι κοινοί σύνδεσμοι

«Κάποια στιγμή η πορνεία ανηλίκων θα κάνει μεγάλο μπαμ στην Ελλάδα» – Το προφίλ των συλληφθέντων και η 25χρονη Μαρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr