Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφόνησε τη σύζυγό του και την έθαψε σε χωράφι

Δολοφόνησε τη σύζυγό του και την έθαψε σε χωράφι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βελβεντό, Δολοφονίες, Κοζάνη,

Τη χειρότερη τροπή που θα μπορούσε, είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση της 37χρονης.

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θεωρούνταν αγνοουμένη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι όπου λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του συζύγου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες στον σύζυγό της, όπου από το πρωί το υπασπιστήριο Κοζάνης που έχει της ευθύνη της υπόθεσης, ανέκρινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή, ημέρα που ο ίδιος είχε πάει στην ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Εν συνεχεία έθαψε την δολοφονημένη συζυγό του σε χωράφι τους και κατόπιν πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι για να μην φαίνεται που την είχε θάψει.

Νωρίτερα, άντρες της Σήμανσης και της Ασφάλειας Κοζάνης, παρουσία Εισαγγελέα, με τον ειδικό εξοπλισμό, ξεκίνησαν να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σπίτι της 37χρονης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο σύζυγος της 37χρονης κατέθετε για κάθε πιθανή λεπτομέρεια, όλο το βράδυ, στην Ασφάλεια Κοζάνης, από την οποία έφυγε μετά τι 10.30 το πρωί, για το Βελβεντό.

Ο σύζυγος της 37χρονης στις καταθέσεις του στην ΕΛ.ΑΣ. ισχυριζόταν ότι από το απόγευμα του Σαββάτου, την σύζυγό του κάτι την απασχολούσε:

«Ηταν καταβεβλημένη, επειδή είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!».

«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά οχι κάτι σοβαρό. Ημασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει», προσέθεσε ο σύζυγός της. Το θρίλερ περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από την εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης ο οποίος εκτιμά ότι η Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο πεθερός Μανώλης Τσιουχάρας, εκτιμά ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr