Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς έφτασαν στο ένοχο μυστικό του φονιά της Ανθής στο Βελβεντό

Πώς έφτασαν στο ένοχο μυστικό του φονιά της Ανθής στο Βελβεντό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βελβεντό, Δολοφονίες, Κοζάνη,

Η φρίκη στο Βελβεντό κρύβει όπως κάθε τέτοια υπόθεση, τις λεπτομέρειες που καθόρισαν την έκβαση της.

Η άτυχη 37χρονη εντοπίστηκε νεκρή χθες το μεσημέρι μετά από έρευνες στο σημείο και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον σύζυγό της και πλέον κρατείται στο τμήμα ασφαλείας της Κοζάνης. Η αστυνομία υποπτευόταν από την αρχή ότι ο σύζυγος της γυναίκας πιθανώς να είχε κάποια σχέση με την εξαφάνισή της και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζαν ότι την ζήλευε παθολογικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άντρας φέρεται να έπνιξε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να την έθαψε στο χωράφι του.

Σε μια προσπάθεια να… καλύψει τα ίχνη του, όργωσε το χώμα για να μοιάζει ανακατεμένο σε ολόκληρο το χωράφι και όχι μόνο εκεί που είχε θάψει το άψυχο κορμί της συζύγου του. Αυτή, όμως, η ενέργεια κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, καθώς το φρεζάρισμα είναι μια αγροτική εργασία που δεν συνηθίζεται αυτή την εποχή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα παιδιά είχαν αποκοιμηθεί. Το ζευγάρι τσακώθηκε έντονα και ο σύζυγός της, την έπνιξε. Το επόμενο πρωί, μετέφερε το πτώμα της στο χωράφι και το έθαψε.

Αυτό που παραμένει μεγάλο ερωτηματικό είναι αν ο φερόμενος ως δράστης ενήργησε μόνος του ή είχε συνεργό.

Πάντως τις τέσσερις ημέρες που οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνες, ο 40χρονος έκανε ότι μπορούσε για να… θολώσει τα νερά. Παρόλα αυτά, είχε ήδη κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών, καθώς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του έπεσε σε αντιφάσεις. Στην κατάθεσή του, είχε αναφέρει ότι η σύζυγός του είχε βγει για ποτό και δεν επέστρεψε ποτέ. Στο σπίτι, όμως, εντοπίστηκαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, όπως το κινητό της αλλά και τα γυαλιά της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και τις… πατερίτσες με τις οποίες κυκλοφορούσε η 37χρονη, που είχε σπάσει το πόδι της λίγο καιρό νωρίτερα. Εκτός από τους αστυνομικούς, ο 40χρονος έπαιζε «θέατρο» και σε κανάλια και τοπικές ιστοσελίδες. Σε συνέντευξή του στο kozan.gr, υποστήριξε ότι αναζητούσε τη γυναίκα του και ρωτούσε τους οδηγούς ταξί της περιοχής αν είχαν μεταφέρει τη σύζυγό.

Σημειώνεται ότι ο πεθερός της Ανθής τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα είχε δηλώσει σε τοπικά ΜΜΕ ότι η 37χρονη είχε πιθανότατα διαφύγει από την Κοζάνη με κάποιον εραστή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοζάνη: «Μαϊμού» αστυνομικός έκλεψε 225.000 ευρώ από ηλικιωμένη, με τη γνωστή μέθοδο του «τροχαίου»

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Νίκαια – Συγκλονίζει η κόρη του δολοφόνου και σύζυγος του θύματος: Ο πατέρας μου είχε μπει ψυχιατρείο

Νίκαια – Πεθερός σκότωσε γαμπρό: «Φώναζε η κοπέλα: Στέλιο, Στέλιο, έλα μέσα!»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr