ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Αστυνομία, Βιασμός, Ομαδικός Βιασμός, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί ένας 37χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι αποπλάνησε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του. Μαζί του καλείται να δώσει εξηγήσεις και ο 34χρονος αδελφός του, ο οποίος επίσης φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης.
Όπως καταγγέλθηκε, το διάστημα 2012-13, όταν η ανήλικη ήταν 10 και 11 ετών, ο πρώην σύντροφός της μητέρας της, με τον οποίο διέμεναν στο ίδιο σπίτι, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη φαίνεται ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης και από τον αδελφό του 37χρονου, στη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.
Η ανήλικη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό και εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στον οποίο φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε. Ακολούθησε καταγγελία στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στις δικαστικές αρχές. Εν συνεχεία, εκδόθηκαν εντάλματα από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, με βάση τα οποία τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν.
Το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν στα δικαστήρια για να λογοδοτήσουν για τις σε βάρος τους αποδιδόμενες ενέργειες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια (με την επιβαρυντική περίπτωση που ο δράστης συνοικεί με το ανήλικο θύμα).























































