ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαφιόζικη εκτέλεση έλαβε χώρα στον Άλιμο με το δράστη να πυροβολεί στη μία τα ξημερώματα έναν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το καρτέρι θανάτου στήθηκε στη 01:00 στην οδό Κεφαλληνίας. Οι δράστες περίμεναν το θύμα και όταν εκείνος πήγε να μπει στο όχημα του, ένα μαύρο όχημα σταμάτησε δίπλα του και οι δράστες τον εκτέλεσαν με Καλάσνικοφ. Δίπλα στο άψυχο κορμί του επιχειρηματία βρέθηκαν 14 κάλυκες.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και δόθηκε σήμα για αναζήτηση των δραστών. Λίγα λεπτά αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε σήμα για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών. Επρόκειτο για μια μαύρη Mercedes η οποία δεν είχε καεί ολοσχερώς.
Μετά από έλεγχο της αστυνομίας, βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα Καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες, τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα.























































