ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαφιόζικη εκτέλεση έλαβε χώρα στον Άλιμο με το δράστη να πυροβολεί στη μία τα ξημερώματα έναν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το καρτέρι θανάτου στήθηκε στη 01:00 στην οδό Κεφαλληνίας. Οι δράστες περίμεναν το θύμα και όταν εκείνος πήγε να μπει στο όχημα του, ένα μαύρο όχημα σταμάτησε δίπλα του και οι δράστες τον εκτέλεσαν με Καλάσνικοφ. Δίπλα στο άψυχο κορμί του επιχειρηματία βρέθηκαν 14 κάλυκες.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και δόθηκε σήμα για αναζήτηση των δραστών. Λίγα λεπτά αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε σήμα για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών. Επρόκειτο για μια μαύρη Mercedes η οποία δεν είχε καεί ολοσχερώς.
Μετά από έλεγχο της αστυνομίας, βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα Καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες, τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα.























































