Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Στεφανάκος πάει στα δικαστήρια για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου

Ο Στεφανάκος πάει στα δικαστήρια για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Βασίλης Στεφανάκος για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» η οποία αναφέρει ότι ο βαρυποινήτης έδειρε άγρια τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα στη φυλακή του Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο» δημοσίευμα.

Ο δικηγόρος χαρακτηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα «προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου» συμπληρώνοντας πως με εντολή που το έδωσε ο Στεφανάκος θα προχωρήσει στην «κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος».

Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου Β. Καπερνάρου έχει ως εξής:

Σήμερα, η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή». Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28),είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου.

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος. Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στη φυλακή ο δολοφόνος της Κυριακής

Κορυδαλλός: Εξαφανίστηκε 14χρονη – Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μαφιόζικη επίθεση στον Κορυδαλλό – Δύο νεκροί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr