ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έπιασαν Αλβανό με ένα… βουνό κάνναβη

Έπιασαν Αλβανό με ένα… βουνό κάνναβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κάνναβη,

Την Τρίτη το πρωί συνελήφθη στην Παιανία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 41 ετών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα μετά από πολυήμερες έρευνες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών για αλλοδαπό που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα σημαντικές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντοπίσθηκε αυτός και εξακριβώθηκε η οικία διαμονής του στην Παιανία, την οποίο χρησιμοποιούσε και ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών.

Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατελήφθη να κατέχει -356- ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, τις οποίες είχε αποκρύψει σε τρέιλερ το οποίο βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -445- κιλών και -150- γραμμαρίων.
Το χρηματικό ποσό των -510- ευρώ.
Μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Ο συλληφθείς, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα μας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βυτιοφόρο έριχνε επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα στον Κηφισό – Τρεις συλλήψεις

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr