ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ιωάννινα, Μανώλης Σφακιανάκης, Πορνογραφία Ανηλίκων, Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις ημέρες και τα έργα του παιδόφιλου γιατρού που συνελήφθη στα Γιάννενα.
Όπως δήλωσε ο ταξίαρχος διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989, η Δίωξη παρακολουθούσε επί μήνες τη δράση του παιδιάτρου στο Διαδίκτυο. Με βάση το υλικό που είχε συλλέξει, κλιμάκιο αξιωματικών, τον συνέλαβε μέσα στο ιατρείο του.
«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος – παιδόφιλος» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης.
«Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» συνέχισε για να συμπληρώσει ότι γίνεται ψηφιακή έρευνα πάνω σε όλα τα πειστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει υλικό παιδιών μέσα από το ιατρείο.
«Έξι μήνες ασχολούμαστε μαζί του, ήρθε η ώρα να ξετυλιχθεί το κουβάρι, γιατί είναι μεγάλο το κουβάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης.
Ο ταξίαρχος της Δίωξης δε θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για τη δράση του παιδιάτρου καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Όπως είπε όμως είναι σίγουρα η πιο σκληρή υπόθεση με την οποία έχει ασχοληθεί η υπηρεσία του.
Χαρακτηριστική είναι μια φράση του Μανώλη Σφακιανάκη:
«Όταν κάποιος θέλει να βλέπει έξι μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο, δεν μπορεί παρά να είναι αρρωστημένο μυαλό»






















































