Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 25χρονος Αλβανός με 155 δέματα ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη 25χρονος Αλβανός με 155 δέματα ακατέργαστης κάνναβης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντοπίστηκε τη Δευτέρα το πρωί στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 25χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σήμερα το πρωί ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος, με σκοπό να το ελέγξουν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο δράστης, αφού καταδιώχθηκε συνελήφθη σε κοντινή απόσταση, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στο πορτ παγκάζ και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, βρέθηκαν συνολικά 155 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 159.446 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο 25χρονος θα μετέφερε τα ναρκωτικά στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

kanavi-2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr