Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

17 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα μέσα σε μπανάνες

17 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα μέσα σε μπανάνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κοκαΐνη,

Την Τρίτη το μεσημέρι, σε αποθήκες εταιρείας εισαγωγής- διακινήσης οπωροκηπευτικών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής και μέσα σε κιβώτια με μπανάνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -16- κιλών και -820- γραμ.

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενημερώθηκε από την ανωτέρω εταιρεία, ότι κατά τον έλεγχο κιβωτίων μπανάνας που είχαν παραλάβει, βρέθηκαν μέσα σε τρία χάρτινα κιβώτια επιμελώς κρυμμένα, ύποπτα αυτοσχέδια πακέτα.

Μετά από έλεγχο της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν δεκατέσσερα αυτοσχέδια πακέτα, περιτυλιγμένα με μονωτική ταινία και τυπωμένο λογότυπο τη λέξη «ΒOLD», που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους -16- κιλών και -820- γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το φορτίο μπανανών μεταφέρθηκε με πλοίο, από Κολομβία στον λιμένα Bergeggi Ιταλίας. Το εμπόρευμα, με προορισμό την Ελλάδα, φορτώθηκε σε τρία φορτηγά αυτοκίνητα, διαφόρων μεταφορικών εταιρειών, τα οποία εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω Πατρών. Tην 2-5-2014 εκφορτώθηκε στην αποθήκη της εταιρείας, από όπου θα άρχιζε η διανομή του σε διαφόρους εμπόρους.

Επίσης εντός ενός χαρτοκιβωτίου, βρέθηκε συσκευή εντοπισμού GPS (μέσα σε ειδικό κουτί με μπαταρία), με τη βοήθεια της οποίας η εγκληματική οργάνωση παρακολουθούσε και γνώριζε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση του φορτίου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης εκδόθηκαν αναζητήσεις, μέσω των αρμοδίων Αρχών, για εντοπισμό και έλεγχο παρόμοιων φορτίων της ίδιας παρτίδας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr