ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Λαμία,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 39χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την άτυχη Θωμη Κουμπούρα στο σπίτι της στη Λαμία πριν μια εβδομάδα.
Όπως αναφέρει το lamia star, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την παιδοψυχίατρο και μόλις εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος θόλωσε και την δολοφόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήθελε να προχωρήσει η σχέση τους σε άλλο επίπεδο, ζητώντας από την παιδοψυχίατρο να κάνουν ακόμη και παιδιά, αλλά και εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν καθώς φέρεται να είχε άλλη σχέση.
Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα καθώς πολύς κόσμος και κάμερες ήταν συγκεντρωμένοι στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων Λαμίας και περίμεναν την προσαγωγή του 39χρονου.























































