ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Νίκος Μαζιώτης, Οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», Πόλα Ρούπα, Τρομοκρατία,


















































Ντάνα Λέβι: Τούρκοι κομάντος στη νότια Συρία μόλις 40 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ
Τέλος εποχής για τον Μακρόν - Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν
Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα - Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες
Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα
Συρία: Διαδηλώσεις την Κυριακή 13/09 σε 37 διαφορετικές τοποθεσίες κατά του «μεταβατικού προέδρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη σήμερα Πέμπτη, περίπου στις 06:00 το πρωί, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, 48 ετών, που διώκεται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και είναι σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Πόλα Ρούπα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της.
Μαζί με την 48χρονη συνελήφθη και μια 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της.
Οι συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Για αρκετό χρονικό διάστημα η Πόλα Ρούπα κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ως «Χριστίνα Αρβανίτη, επιχειρηματίας».
Αυτά χρησιμοποίησε για να νοικιάσει το ελικόπτερο με το οποίο είχε επιχειρήσει να βοηθήσει να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Μαζιώτης και άλλα ηγετικά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.
Στη συνέχεια και λίγο πριν από τη ληστεία στη Μαλεσίνα απ’ όπου η Ρούπα διέφυγε με τους συνεργούς της με πάνω από 180.000 ευρώ, άρχισε να χρησιμοποιεί άλλο ονοματεπώνυμο.























































