ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πόλα Ρούπα, Τρομοκρατία,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον εντοπισμό γκαράζ- γιάφκας στην οδό Κύπρου 26 στον Άλιμο κατάφεραν λίγες μόλις ώρες μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Στο γκαράζ εντοπίστηκαν δυο αυτοκίνητα με βαλίτσες που περιέχουν βαρύ οπλισμό και συγκεκριμένα καλάσνικοφ, πυρομαχικά και εκρηκτικές ύλες.
Οι άνδρες των ΤΕΕΜ που βρίσκονται στο σημείο αναζητούν το αυτοκίνητο διαφυγής της Πόλας Ρούπα μετά την ληστεία τράπεζας στη Μαλαισίνα αλλά και να ταυτοποιήσουν τυχόν οπλισμό από επιθέσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό της γιάφκας μετά τον εντοπισμό του κρησφύγετου της Ρούπα στην Ηλιούπολη.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι ηλεκτρονικό υπολογιστή, usb stick, κλειδιά και κινητά τηλέφωνα. Το γκαράζ είχε ενοικιαστεί πριν από έναν χρόνο.























































