ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ζυρίχη,

















































Τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση»
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εγκαινίασε την Κυπριακή Πρεσβεία στο Μπαχρέιν - Η Κύπρος το τέταρτο κράτος-μέλος της ΕΕ με διπλωματική αποστολή
ΠΑΟΚ: «Όλη η Ελλάδα θρηνεί σήμερα» - Γιατί οι φίλαθλοι επέλεξαν το ταξίδι μέσω Ρουμανίας
Δημογραφικό: Η κατάρρευση της Ελλάδας ξεκινά γύρω στο 2040-2050 - Το 2100 ελάχιστη γεωπολιτική ισχύ
Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ αποκάλυψε συνάντηση υψηλού επιπέδου με την Τουρκία για τη Συρία ενώ η ένταση σιγοβράζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλης Κυπριανίδης ερευνούν οι ελβετικές Αρχές.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε.
Ο Κυπριανίδης είχε διατελέσει πρόεδρος της εταιρείας ΑΓΕΤ Ηρακλής.
Πριν την ΑΓΕΤ Ηρακλής ήταν επικεφαλής της εταιρίας “Κεράνης”, καθώς ο ίδιος είχε παντρευτεί την βασική μέτοχο της εταιρείας, Μαρίνα Φλέγγα.
Είχε επίσης στην κατοχή του το ακίνητο του Ωνάση στο Λαγονήσι όπου είχε φιλοξενηθεί ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Όπως είναι γνωστό ο δικτάτορας επίταξε το διπλανό οικόπεδο και κατασκεύασε ένα λιμανάκι για να δένει το φουσκωτό του Λιμενικού ώστε να υπάρχει εκτός από τον δρόμο μεταξύ των οικοπέδων και δεύτερος δρόμος διαφυγής – αν τον χρειαζόταν ποτέ.
Ο δικτάτορας έζησε στο σπίτι του Ωνάση για κάποια χρόνια ώσπου τον συνέλαβε, ο Ιωαννίδης.
Το συγκεκριμένο ακίνητο με τον κήπο των 4 περίπου στρεμμάτων αργότερα πέρασε στην ιδιοκτησία της εξαδέλφης του Ωνάση, Λ. Βοϊβόδα και αργότερα μεταβιβάστηκε στον Μανώλη Κυπριανίδη ο οποίος ήδη είχε παντρεύτηκε την Μαρίνα Φλέγγα κόρη μεγαλομετόχου της καπνοβιομηχανίας Κεράνη.
Μετά τον χωρισμό του με την Μ. Φλέγγα ο ίδιος σύναψε σχέση με την ηθοποιό Μιμή Ντενίση.






















































