Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρτα, Αστυνομία, Ναρκωτικά,

Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, μετά τη σύλληψη 18 ατόμων, που κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, κατασχέθηκαν περίπου 240 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ συνελήφθησαν, στην Άρτα, το Νέο Ψυχικό Αττικής και την Πρέβεζα, 18 άτομα ηλικίας 23 έως 78 ετών, ανάμεσα τους μία γυναίκα και δύο άτομα από την Αλβανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται και τα πέντε ηγετικά στελέχη του κυκλώματος, οι δύο Αλβανοί και τρεις Έλληνες, ηλικίας 43, 45 και 75 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, με τη συνδρομή Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού και του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, έγιναν έρευνες σε σπίτια, αυτοκίνητα και υπαίθριους χώρους στην πόλη της Άρτας, στον Λόφο Περάνθης, στο Γλυκόρριζο Άρτας, την Αττική και την Πρέβεζα. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, 240 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριές ακριβείας, επτά αυτοκίνητα, ένα κυνηγετικό όπλο και 38 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται, ότι πολλοί από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr