ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλεία: 17χρονος καλλιεργούσε… κάνναβη

Ηλεία: 17χρονος καλλιεργούσε… κάνναβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ηλεία, Κάνναβη,

Ένας 17χρονος συνελήφθη στα Καβάσιλα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας επειδή καλλιεργούσε κάνναβη.

Σύμφωνα με το ilialive.gr οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν τον 17χρονο, κοντά στην οικία του, στα Καβάσιλα, να μεταφέρει σε σακίδιο πλάτης, ένα πλαστικό κουτί που περιείχε εννέα φυτά κάνναβης, προκειμένου να τα μεταφυτεύσει σε ποτιστικό κανάλι της περιοχής.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του 17χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο υπνοδωμάτιο του, είκοσι οκτώ ακόμα φυτά κάνναβης, τα οποία αναπτύσσονταν με τη βοήθεια φωτεινής και θερμικής ενέργειας που παραγόταν από ηλεκτρικό λαμπτήρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ όλα τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr